Sammen med Coca-Cola ser vi etter en reporter for ungdoms-OL! #Lillehammer2016

Annonse

http://video.bloggery.com/embed/video/31/17?w=560&h=315

I februar er det duket for folkefest på Lillehammer da ungdoms-OL går av stabelen! 1100 utøvere fra 70 nasjoner møtes for å konkurrere om edelt metall! Det er ingen tvil om at konkurransen kommer til å bli tøff da nivået er skyhøyt i de ulike vinteridrettene!

Det er kun de aller beste som kommer på pallen. Det betyr ikke at de utøverne som ikke får medaljer går tomhendt hjem!

Å få delta på et så stort arrangement er verdifullt i seg selv, da idrettsøyeblikk handler om så mye mer enn bare gull!! Det handler om erfaring, om personlig utvikling og i dette eventet vil utøverne tilegne seg olympiske verdier gjennom programmet “learn and share!”  De vil sitte igjen med minner for resten av livet, og det kommer til å bli supergøy for både utøverne, tilskuere, de frivillige og ikke minst Coca-Colas utvalgte ungdomsreporter!

Sammen med Coca-Cola leter vi etter en sprudlende ungdom mellom 15-25 år som ønsker å dele disse idrettsøyeblikkene med folket.

 

Er du den vi ser etter?

Har du lyst til å formidle idrettsglede? Snakke med utøveren som ble ansett som underdog, men overraskende og slo alle konkurrentene?  Eller utøveren som bare ble listefyll, men som jubler over egen seier fordi hun/han klarte akkurat det hun/han var kapabel til å gjøre per dags dato? Vil du oppleve den fantastiske stemningen, den elleville jubelen blant folket, eller kjenne på den nervøse spenningen av stillhet før en ny prestasjon vil finne sted? Har du lyst til å dokumentere dette?

 

Er du den personen som vil stå ved mållinja og trøste utøverne som snublet rett etter startstreken? Som er skuffet over egne prestasjoner, men smiler tappert likevel?Er du klar for å stille spørsmålet alle utøvere har fått før: “Hvordan føles det nå?” Eller er du mer kreativ enn som så?Vi ser etter deg med glimt i øyet og som er klar for å fange humor, tabbene, oppturene og nedturene!

 

Slik gjør du: 

Last opp din videosøknad på Instagram med #detergull, der du forteller om hvorfor nettopp du er egnet til å være Coca-Colas utegående reporter under ungdoms-OL! Du kan være så kreativ som du bare vil, og det gjør ikke noe om videoen ser “hjemmesnekret” ut!

 

Som Coca-Colas reporter får du:

  • En vinner får tre dagers opphold under ungdoms-OL på Lillehammer.
  • Vinneren får arbeide med et profesjonelt filmcrew og en castet reporter om å lage godt innhold for Coca-Cola sin Instagram-konto @cocacolano.
  • Vinneren har tre arbeidsdager sammen med crewet.

 

Det som er mest spennende med idrett er at absolutt ALT kan skje!! Vi håper du tar utfordringen, og ser på det som en spennende mulighet for å bli inspirert, inspirere andre og oppleve den olympiske atmosfæren. Kanskje du intervjuer morgendagens olympiske mester? Hadde ikke det vært gull?

Konkurransen varer fra 9 januar – 24 januar 2016! Lykke til!

Gå inn på http://detergull.no for mer info, og for konkurransereglene trykker du HER!

 

 

 

-Sportslig hilsen,

-Camilla og Anne Line

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: