Bli med oss backstage

Vi tenkte å fortelle litt om hva som ligger bak et show. Vi hadde generalprøve på torsdag, og vi rakk å gå gjennom noen nummere på fredag. Anne Line kom hjem torsdag kveld, og siden vi hadde samling på morgenen, hadde vi ikke tid til å lage duetten vår før 2 timer til showstart. Vi hadde avtalt hva vi skulle gjøre de første 30 sekundene på forhånd, men Camilla ble en smule stressa der vi sto på isen og ikke ante hva vi skulle gjøre, selv om hun visste at Anne Line hadde en idé. Men med et par pust og litt skjerpings, så var koreografien i havn. Deretter var det tid for sminke og hår. Likt som i konkurranse er dette viktig, men det er enda mer ekstremt i show.

Forskjellen på show og konkurranse er at det er helt mørkt i hallen, og det er kul belysning i hallen og flere spotlighter. Løperne ser relativt lite ute på isen, og det er derfor stor fare for kollisjon. Noe som også skjedd den første dagen da vi gikk duo. I landingen så vi ingenting og løp inn i hverandre.

Det er derimot veldig bra trening å øve seg på å gå på skøyter i mørket. (Vi får en ekstra utfordring.) Når man går solo, er det jo ikke så farlig. Publikum vet jo egentlig ikke hvilken retning vi skal gå. Men når det er to eller flere, handler det om å utføre ting mest mulig synkront. Vi går jo egentlig bare alene hele året, og det er en del øving som må til for at alle skal klare å gjennomføre det likt.

Show en fin anledning til å øve på uttykk! Vi må leve oss inn i shownummeret karakter, og det viktigste er å underholde publikum med både “triks” og innlevelse.

Det er morsomt å gå show, og dag nummer 2 gikk det enda bedre enn den første dagen!

Her er noen bilder backstage. I garderoben blir det mye tøys, hasteskifting og mye spenning rundt showet.

img_6906.jpeg

 LET´S GO! #GIRAimg_6896.jpeg

img_6904.jpeg

img_6871.jpegimg_6873.jpegimg_6870.jpeg img_6897.jpeg“Bang bang, she shot me down. Bang bang I hit the ground”

img_6930.jpegIMG_3136
Pas de deux – legg merke til at det er Camilla som tar på seg løftejobben.

Advertisements

One Comment

Add yours →

  1. Howard Morgenstern January 18, 2016 — 7:31 am

    I am so jealous. If we are lucky if we get one ice skating show a year here. You all look so wonderful,happy and excited. Wish my family was there to enjoy!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: