Ice-Dome III

Denne uken er det 101 kunstløpere fra 24 forskjellige nasjoner på treningsleiren, Ice-Dome, som  jeg befinner meg på i Tyskland. Det er morsomt å trene her, og vi har veldig mye variert trening og bra med istid.

Dagen starter alltid med is med et spesielt tema på treningen. I år har vi hatt forskjellige trenere hver uke der fokuset har vært på trinn, expression, metodic, choreostep og piruetter. Denne uken er det Michael Huth som står for treningen for seniorgruppa sin første økt. Disse dagene har vi hatt kjegler plassert på isen; da gjør vi trinn, buer og litt hopp rundt kjeglene.

Det vi har mest av på leiren er teknikk på isen. Vi er to løpere med en trener under økten. På en teknikkøkt starter vi først med litt trinn før vi hopper og går program. Denne uken trener jeg med min egen trener Ela Magnusson. Det har gått bra på treningene så langt denne uken.

Vi har selvfølgelig treninger utenfor isen også. Vi har barmarkstrening på 1 t 30 min der vi får gjort svært varierte øvelser. Som regel er det koordinasjon som oppvarming med mange morsomme og utfordrene øvelser. Det er spenst eller hurtighet i midten, og siste delen består av stabilitet. I går hadde vi også litt balansetrening på slackline.

IMG_2987
Camilla på Slackline juli 2015

Vi skal også ha reaksjonstrening i morgen med lamper som lyser i forskjellige farger en kort stund, og vi må slukke de ved berøring for å få poeng. I tillegg har vi dansetreninger, og denne uken har vi “dynamik harmony” med dansetreneren. Dynamik Harmony er en blanding av pilates, moderne dans og yoga. Det er deilig å ha det på slutten av dagen, og etter økten føles kroppen mye bedre og avslappet.

Dette er det niende året jeg tilbringer sommeren i Oberstdorf, og i løpet av årene har jeg blitt kjent med mange folk og fått gode venner. Det er alltid hyggelig å se de igjen folka og bli kjent med nye kunstløpere fra hele verden.

IMG_3265
Sommer 2015
10565766_10154378484770263_1678757124_n
Sommer 2014
Dans sommer 2013. Vi skulle ta et morsomt gruppebilde og dette ble resultatet.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: