MAKE UP STORE

I dag har vi inngått et nytt og spennende samarbeid med MAKE UP STORE!

Vi lanserer samarbeidet ved å gi alle våre følgere en rabattkode på alle MAKE UP STORE-butikker i hele Norge. Bruk kodeord DOBBELGJERSEM og få 20 % rabatt + en liten gave ved neste kjøp. Tilbudet varer ut september! Her finner du butikkene: http://www.makeupstore.se/nonn/stores.php

(Ønsker du at tilbudet skal gjelde i et annet land, legg igjen en kommentar + hvor)
11816051_10155891527965301_206656193_n

Vi hadde vårt første møte med MAKE UP STORE i januar da to dyktige makeupartister, Dajana Tomanovic og Elin Tonerud, sminket oss til Idrettsgallaen 2015. Vi fikk dele ut en pris, og var kledd i kjoler fra Sherri Hill Norge, fra butikken Rebirth of the Princess i Oslo.

IMG_0205_MG_4500

Sminke er en del av “utstyret” vårt under konkurranser. Det er utrolig gøy at vi skal  samarbeide med butikken og få hjelp til sminken av profesjonelle makeupartister.  Før har vi bare improvisert, men når sminken både skal synes fra tribunen på sete nr. 20 000, og fortsatt være pent på nært hold i kamerabildet, så er det en fordel å lære hvordan man påfører det riktig. Vi er nå i planleggingsfasen. Vi er ferdig med nytt program, kjolen til Camilla har kommet, og kjolen til Anne Line er på vei, så nå er det bare sminken som må planlegges.  Pluss de mange fulle programmene vi må gå før årets første konkurranse da.

Vi er stolte av å ha med MAKE UP STORE på laget.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: